top of page
25N. Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Vers les Dones | ✊ #ElPresentÉsFeministaAjuntament de Barcelona

💜 Comparteix!

#ElPresentÉsFeminista

 

Posem fi JA a les violències masclistes! Ha estat mitjançant la lluita col·lectiva com hem pogut identificar les formes amb què es manifesta la violència. Hem trencat els silencis i hem alçat la veu per empoderar-nos i projectar-nos amb esperança en un futur lliure de prejudicis i estereotips que es fonamenta en relacions lliures i respectuoses.

El camí cap a aquest futur el construïm ara, i per això avui ens volem centrar en la Barcelona del present, una ciutat combatent, que lluita de manera conjunta, que es reinventa, que rebutja totes les formes de masclisme, amb les quals s’enfronta.

I també per això, enguany posem sobre la taula la necessitat de sumar esforços pel que fa a aquest objectiu, i ens adrecem a l’altra meitat de la societat, als homes, amb el convenciment que només construint nous models de masculinitat podem gaudir amb plenitud d’aquest present feminista. És ara quan toca desmuntar les complicitats que legitimen la violència, desafiar les actituds masclistes, no callar davant la injustícia i atrevir-se a dir el que es pensa. Davant la violència masclista, digues el que penses: és ara quan cal implicar-s’hi, no demà. Perquè molt abans del futur, el present ja és feminista.

bottom of page